Το “Καφέ...Ναι!!!” δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του 2019, στην καρδιά της Φορμίωνος στο Παγκράτι. Με γνώμονα την αγάπη μας για τον καφέ και σε συνδυασμό με το μεράκι μας, σε αυτό το σύγχρονο καφεκοπτείο μπορείτε να αναζητήσετε εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες για ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα.

Το προσωπικό μας είναι καταρτισμένο να σας κατατοπίσει με ειδικές οδηγίες και τεχνικές συμβουλές που μπορούν να απογειώσουν την γευστική σας εμπειρία. Στο Καφέ...Ναι!!! θα βρείτε ελληνικό καφέ, καφέ φίλτρου -σε διάφορα αρώματα και ποικιλίες-, espresso σε διάφορες ποικιλίες, καθώς επίσης και στιγμιαίο καφέ και κάψουλες για οικιακές μηχανές καφέ.

 

Όραμα:

Το όραμα μας είναι να μεταλαμπαδεύσουμε την αγάπη μας για τον καφέ και σε άλλες γειτονιές της Αθήνας. Η μεταστροφή της αγοράς σε καταστήματα take away & delivery δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να κάνει κάποια έκπτωση στην ποιότητα και στον σωστό τρόπο παρασκευής ενός ροφήματος καφέ. Ακόμα η εξέλιξη του καφεκοπτείου μπορεί να βοηθήσει τον καθένα ξεχωριστά να φτιάξει ένα ποιοτικό και εύγεστο ρόφημα στο σπίτι, ότι ώρα και αν το επιθυμεί.

 

Αποστολή:

Σκοπός μας είναι η δημιουργία μια μεγάλης οικογένειας καφεκοπτείων. Τα νέα μέλη που θα επιλέξουν να ενταχθούν στην ομάδα του “Καφέ..Ναι!!!” θα απολαύσουν ένα franchise μηδενικού κόστους με μεγάλα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα. Τα εφόδια που θα αποκτήσουν θα βοηθήσουν κάθε νέα επιχείρηση να εκτοξευθεί γρήγορα και να οδηγηθεί με ασφάλεια στην κερδοφορία. Με συνεχή υποστήριξη στην εκπαίδευση και σωστή κατάρτιση προσωπικού αλλά και ανταγωνιστικές τιμές σε πρώτες ύλες που να συνδυάζουν άριστη σχέση ποιότητας-τιμής.